– Landeau Iron Dog 2016

Op 22 oktober was de laatste wedstrijd Dockdiving in de Nederlandse competitie. De wedstrijd werd gehouden aan het begin van De Pier op Boulevard van Scheveningen. Landeau deed mee in de A-klasse en sloot het seizoen fantastisch af. Voor de dagprijzen behaalde ze een geweldig resultaat. Ze werd 1e op het onderdeel Extreme Vertical, 3e op het onderdeel Speed Retrieve en 1e op het onderdeel Big Air. Over de gehele competitie eindigde Landeau op de 2e plaats bij Big Air, waar ze in 2015 nog Nederlands Kampioen werd. Op de onderdelen Extreme Vertical en Speed Retrieve werd ze Nederlands Kampioen. Door haar geweldige resultaten was ze over all de hond met het beste resultaat. Landeau verdiende hiermee als eerste hond in de Nederlandse geschiedenis de titel IRON DOG.

fb_img_1477253980644

 

Posted on