– Landeau pakt 1e plaats

Zaterdag 6 september werd tijdens de Streekdagen in Almkerk een Dockdiving wedstrijd georganiseerd. De organisatie was in handen van Hondenschool Arie Konings. Het was voor Landeau de eerste keer dat ze meedeed aan een wedstrijd Dockdiving. De verwachtingen waren dan ook niet al te hoog gespannen. Na een eerste sprongetje om te proberen, had ze wel door wat er van haar verwacht werd. Tijdens de competitie moet ze in de eerste poule 3 maal springen. Ze won de eerste poule relatief gemakkelijk en mocht in de finalepoule uitkomen. In die poule mocht Landeau nog 4 sprongen maken. Met haar sprongen eindigde Landeau tot ieders verrassing op de eerste plaats en ging met de beker aan de haal. We zijn zoooo trots op haar. Eindelijk hebben we een sport voor haar gevonden waar ze al haar energie in kwijt kan zonder er blessures aan over te houden

 

Landeau dock 1

Posted on